Zakelijk

Huijbers Dakbedekkingen is dé expert op het gebied van duurzame dak-oplossingen. Wij adviseren u graag over de juiste dakbedekking die past bij uw (project)wensen. Hierbij voorzien we klanten van eerlijke adviezen voor zowel de korte als de lange termijn.

Professionele samenwerking

Door onze ruime ervaring en kennis van daken en dakbedekking zijn wij in staat voor elk dakproject een praktijkgericht advies op te stellen.  Doordat we goed op de hoogte zijn van nieuwe wetgevingen, subsidie en fiscale regelingen kunnen we uw kosten minimaliseren. Vanuit onze vestiging in Eindhoven wordt samengewerkt met leveranciers en partners met bewezen kwaliteit, service en expertise. Huijbers Dakbedekkingen streeft naar kwaliteit, service en betrouwbaarheid. We adviseren en ondersteunen concrete duurzame dakoplossingen bij het verwezenlijken van uw wensen.

Wij werken o.a. voor:

  • Utiliteitsbouw, woningcorporaties en vastgoedorganisaties
  • Projectontwikkelaars & aannemers
  • Lokale overheden en gemeenten
  • Vereniging Van Eigenaren
  • Zorginstellingen & onderwijsinstellingen
  • Particulieren

Pragmatische aanpak

Projecten worden door ons in eigen beheer uitgevoerd. Huijbers Dakbedekkingen is gespecialiseerd in het aanleggen van maatwerk, maar zeker zo belangrijk zijn de heldere afspraken en strakke planning. Naast nieuwbouw horen renoveren, transformeren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken tot de mogelijkheden. Daarmee zorgen voor een duurzaam dak dat een meerwaarde creëert voor haar gebruikers en eigenaren.

Wilt u meer informatie, een afspraak maken of samenwerken? Neem dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter via het onderstaand formulier.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwaliteit op het
hoogste niveau

De levensduur van uw dak wordt bepaald door het gebruik van de juiste, duurzame materialen en hoe het dak wordt onderhouden. Huijbers Dakbedekkingen heeft voor ieder soort dak een passend en duurzaam dakbedekkingsysteem.

Neem contact op