Dakadvies

Gebouwen worden complexer en duurzamer. Als opdrachtgever wilt u de beste kwaliteit en garanties waar u op kunt bouwen. De uitvoering van uw dakwerkzaamheden is belangrijk en moet zorgvuldig gebeuren.

Of het nou gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie, Huijbers Dakbedekkingen denkt al in een vroeg stadium met u mee voor een passende oplossing. Omdat we betrouwbare dakadvies partners zijn, kunnen wij o.a. architectenbureaus, woningbouwverenigingen, gemeentelijke overheden, vastgoed- en, beheermaatschappijen, aannemers en verenigingen van eigenaren maar ook particulieren al geruime tijd tot onze opdrachtgevers rekenen. Door een goede samenwerking, werkvoorbereiding en uitvoering leveren we elk project succesvol op en is uw dak beschermd tegen alle weersomstandigheden.

De inzet en betrokkenheid van Huijbers Dakbedekkingen houdt niet op nadat een dak is opgeleverd. Vanzelfsprekend krijgt u 10 jaar garantie op ieder dak dat wij voor u dekken. Desgewenst kunt u kiezen voor een verzekerde projectgarantie.

 

Wij adviseren, beheren, leveren en repareren. Neem contact met ons op.

Vakkundig advies, snelle service

Huijbers Dakbedekkingen heeft de juiste kennis en ervaring om u te voorzien van een gedegen dakadvies.

We gaan een stapje verder: als het nodig is, kunt u dag en nacht op ons rekenen. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Huijbers staat voor snelle service, goede communicatie, korte lijnen en heldere afspraken. Na de grondige inspectie en goedkeuring door onze gekwalificeerde experts bent u verzekerd van een kwalitatief en duurzaam dak.

Kwaliteit op het
hoogste niveau

De levensduur van uw dak wordt bepaald door het gebruik van de juiste, duurzame materialen en hoe het dak wordt onderhouden. Huijbers Dakbedekkingen heeft voor ieder soort dak een passend en duurzaam dakbedekkingsysteem.

Neem contact op