Dakbedekkingen

Huijbers Dakbedekkingen geeft u graag advies over welke dakbedekking het meest geschikt is voor uw dak. Onze kennis van materialen en technieken vertalen we in de meest geschikte toepassingen voor uw gebouw(en). Door onze ruime ervaring krijgt u duidelijkheid en zekerheid voor de lange termijn. Of u nu kiest voor bitumineuze of kunststof dakbedekking, uw tevredenheid is ons succes.

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen die vallen onder ons specialismen:

Bitumineuze dakbedekking

Het verwerken van bitumineuze dakbedekking behoort tot onze core-business. Met De APP en SBS bitumen van Soprema (respectievelijk Garantgum en Varyflex) hebben wij een degelijke, kwalitatief hoge, bitumineuze dakbedekking tot onze beschikking met een bewezen levensduur van 30 jaar, desgewenst voorzien van een verzekerde garantie.

Kunststof dakbedekking

Ook voor het aanbrengen van kunststof dakbedekking kunt u bij ons terecht. Of het nou PVC, TPO, POCB of EPDM (lees: Firestone en Resitrix) is, wij hebben voor elk type kunststof dakbedekking de juiste specialisten in onze gelederen.

Dakbedekkingen zijn er in verschillende soorten; Bitumen, EPDM, PVC, TPO en POCB.
Elke type materiaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en toepassingen.

Over Huijbers Dakbedekkingen

Vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers zijn een eerste vereiste. Daarom werkt Huijbers Dakbedekkingen alleen met goed opgeleid personeel. We hebben een scherp oog voor uw project en voor de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers. U kunt erop vertrouwen dat wij op de hoogte zijn van alle actuele ontwikkelingen, worden onze medewerkers intern geschoold en beschikken over een ruime ervaring. Een planmatige aanpak en een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) behoren standaard tot onze werkzaamheden.

Bovendien is Huijbers Dakbedekkingen VCA**-gecertificeerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat we de kwaliteit waarmaken de we u beloven. De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) toetst en certificeert bedrijven op hun veiligheidsbeheersysteem op een objectieve manier.

Wij zijn tevens aangesloten bij de branchorganisatie VEBIDAK.

 

Kwaliteit op het
hoogste niveau

De levensduur van uw dak wordt bepaald door het gebruik van de juiste, duurzame materialen en hoe het dak wordt onderhouden. Huijbers Dakbedekkingen heeft voor ieder soort dak een passend en duurzaam dakbedekkingsysteem.

Neem contact op