Over Huijbers

Huijbers Dakbedekkingen biedt u service en advies op maat als het gaat om het leveren en aanbrengen van een passend dakbedekkingspakket. Wij onderscheiden ons door een flexibele, klantgerichte instelling en de kwaliteit van de geleverde diensten en producten.

 

Coen Huijbersdirecteur / eigenaar
Marjolein Caanenhoofd commerciële binnendienst
Peter de Hoonwerkvoorbereider/ calculator

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Of het nu gaat om de renovatie van een enkele dakkapel of om het aanbrengen van een nieuw dakbedekkingspakket op een enorm nieuwbouwproject: u kunt op ons rekenen. We staan al jarenlang klaar voor zowel particulieren, woningcorporaties, aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedorganisaties, lokale overheden en verenigingen van eigenaren.

 

Ervaren specialisten

Sinds 1990 zorgen we er met een vakkundig, enthousiast en betrokken team voor dat onze klanten kunnen vertrouwen op een goed dak boven hun hoofd. De jarenlange ervaring, het vakmanschap en de deskundigheid van ons personeel en de duurzame producten die we gebruiken staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige dakbedekkingspakket en optimale service.

Onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde certificaten, zijn continu alert en weten hoe zij om moeten gaan met de gevaren op en rondom daken.

Natuurlijk denken we ook aan uw veiligheid: desgewenst brengen we valbeveiligingsoplossingen aan op nieuwe en bestaande daken. U kunt daarbij rekenen op gedegen advies en realisatie.

 

Op de hoogte van veiligheid

Als het gaat om het bedekken van daken, gaat het vaak om werken op hoogte. Omdat het werken op hoogte risico’s met zich meebrengt, staat veiligheid bij Huijbers Dakbedekkingen hoog in het vaandel. Daarom zijn we VCA**-gecertificeerd.

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) toetst en certificeert bedrijven op hun veiligheidsbeheersysteem op een objectieve manier.
Uiteraard voldoet Huijbers Dakbedekkingen ook aan de arbowet en de arbobesluitregels. Een planmatige aanpak en een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) behoren standaard tot onze werkzaamheden.

 

 

 

Kwaliteit op het
hoogste niveau

De levensduur van uw dak wordt bepaald door het gebruik van de juiste, duurzame materialen en hoe het dak wordt onderhouden. Huijbers Dakbedekkingen heeft voor ieder soort dak een passend en duurzaam dakbedekkingsysteem.

Neem contact op